2005-07-12 8 浏览
星期日下昼5点几去完朋友嘅Baptism,剩低6个人去咗呢度「下午茶」(呢度喺冇tea-set嘅)。大家叫咗D 汽水, iced tea 同coffee饮,朋友重叫咗一个pizza, topping 喺grilled assorted capsicum (灯笼椒)。我都系第一次嚟,觉得个pizza 好正–一D都唔觉肥腻而且热辣辣,个批底系薄身𠮶只….食完呢个重再叫多一个–今次嘅topping 有芝士,茄酱同sliced mushroom, 效果一样咁出色, 唔好谂住有芝士会「漏」,D 芝士同茄酱已混为一体,可能因此balance咗,加上D 蘑菇….美味!!估唔到D斋Pizza可以咁好味!p.s. Iced tea 有free refill

p.s. Iced tea 有free refill