2016-08-10 683 浏览
难得系旧区同住家附近开了间cafe,其实是满心欢喜的。不过无谂过蓝地这地方既一杯咖啡,同我系出面市区cafe饮既咖啡价钱都差不多。间cafe主要食物只有两款,烘三文治同意粉,冇set,价钱略贵。意粉同三文治都食过几次,质素就…愈来愈差,意粉价格有望下调,因份量少,质素亦似即食意粉。至于三文治,头两次试过都可以的,但最近食过三文治有点求其,又冇乜料,宁愿过隔离茶餐厅食件腿蛋治好过,价钱平一半有多 !由初开铺到宜家,久不久贪方便仍会帮衬,因系蓝地(或富泰)想坐低慢慢叹杯咖啡既地方系完全冇,呢到咖啡质素唔错,希望老板keep番开铺时既热诚,系食物上能加以改善同多少少选择,比如整埋 all day breakfast 同卖埋scone就好了。