2014-06-12 1343 浏览
系第一次嚟呢间,真唔明点解咁多人食?!我食完都自问好难有下次喇!首先讲佢嘅价钱系比荃湾果间贵,平均每样贵几蚊啦,可能地区问题卦!但都系食返同一样嘢,又唔系大碟d㖞!咁点解要拣佢?!再讲佢出餐嘅速度真系好慢,千其咪赶时间去食!起码等咗四个字,又唔系叫得多嘢!厚切猪扒饭(白咖哩汁)$56~话明白咖哩就梗系唔辣啦,啱d钟意食咖哩但又怕辣嘅人,呢个汁算特别!猪扒厚就厚喇,似乎炸耐咗少少!外观不佳,要扣分,味道就普通!避风塘鲜鱿皇子$55~好少食到真系整得好嘅避风塘,担粗粗试咗,乜得咁少炸蒜嘅?!呢d先系灵魂㖞!成碟嘢已经唔系果样嘢!鲜鱿更加系冇鲜鱿味,不如食街边果d鱿鱼须啦!芝士焗年糕$37~冇韩式果种咁有咬口,系个汁食得吓,面加咗少少烟肉,少到难以察觉!
系第一次嚟呢间,
真唔明点解咁多人食?!我食完都自问好难有下次喇!
厚切猪扒饭(白咖哩汁)$56~话明白咖哩就
2014-06-07