2018-03-19
又入元朗啦😍唔係呢面人每次入到黎都好開心!入到黎叫朋友帶我去食好西😌佢話有間想帶我食好耐了!."成記茶寮"完來在元朗人無人不知,仲深受街坊支持!我呢個大鄉里真係少見識呢😜幸好當日到來沒有爆滿!求到2個坐位!.店員大姐同廚房師傅好像來勢洶洶但我覺得其實佢地好好人😌😌втw上枱速度奇快!👉🏻 豬扒飯 $43•$43的價錢還包飲品, 凍飲更沒有加$2😭,連骨豬扒確實大塊(有约有半吋多點厚)🤤兩大塊手掌咁大!肉質彈牙又腍又入味, 不用刀只用匙羹也能切開啊😯保持到應有的肉汁,喜歡豬扒煎得香香脆脆好鬼惹味😍厚大豬扒加上足足有一碗半份量既飯,我係完全食唔晒既🙆🏻♀️🙆🏻♀️同朋友ѕнare都搞5店!佢個豉油汁味道偏甜又不會死鹹!大愛另一樣👉🏻瑞士汁雞翼散叫!見到色澤咁深一定好入味👅食落口帶點租香, 同樣惹味, 肉也是肉骨分離!天衣無縫啊!好吃好吃.試過之後我覺得呢度既嘅豬扒肯定係全港最大份既真係大件夾抵食🤓雖然沒有舒適講究既環境,但係有美味既豉油豬扒同瑞士汁雞翼, 吃過一口相信你會愛上,但前提你要接受欠奉既服務同麻甩環境🤣🤣
幸好當日到來沒有爆滿!求到2個坐位!
店員大姐同廚房師傅好像來勢洶洶但我覺得其實佢地好好人😌😌
втw上枱速度奇快!
👉🏻 豬扒飯 $43
豬扒飯及瑞士汁雞翼