2019-06-06
首先开宗明义,我对呢间餐厅系好评。价钱而言算系少贵但食到嘅野系真系物超所值。今日有朋友美国翻黎,咁谂主食好d 上网见到呢间好似几好食尤其是佢d 海胆好似分量好海胆好似分量好多,所以我系冲住海胆去食。到左餐厅见到个menu 其实好见单主要都系唔同嘅丼。而佢有三种海胆(韩国,日本同加拿大(好似第三重唔系咁记得)。我谂左好耐最好拣左网上推介嘅韩国海胆加吞拿鱼蓉饭。个饭上到黎真系见到成饼海胆好大份而d 海胆都好鲜甜。成个饭份量啱啱好。成碗饭先200 头 但饼海胆超市卖都要百几二百蚊。 食物质数而言真系好抵同好好。唯一要讲讲系佢海胆分量真系好多,食完之好觉得胆固醇level 好高 (而且好似重有个丼系鹅肝丼),真系要健康嘅人先好食 😂。