2024-08-03
又话香港食肆环境差,呢间餐厅keep住都有人入黎同小小排队,根本上唔book好似无得食咁 。 因为今日约左朋友倾野,原本谂住揾间坐得舒服,方便饮杯野食下甜品慢慢倾,点知入到黎先知得1个钟食用时间。好啦,无办法就唯有照叫野食,但等个意粉都等左15分钟,就问佢一小时系上菜计定入坐开始计,佢答我入座计,咁啲野食又咁迟,咁我地米食得好赶?佢就答无办法。。。 啲服务态度真系麻麻佢个甜品menu本身都写左要20分钟,所以一早叫咗,话食完意粉上,跟住因为得1个钟,最后根本都无理我食完个意粉未就上左个甜品😟讲番食物先,个腰果烟三文鱼青酱意粉,有啲油腻,无乜特别,亦无乜腰果 。之后叫左原味pancake, 卖相好吸引🤩 空气感好重,一吉就无,一食落口就溶,就算饱住食佢都无乜问题,系几好味嘅 。
之后叫左原味pancake, 卖相好吸引🤩