2010-12-12
同亲爱既母亲大人去尖沙咀行街,一去到iSquare就听到好嘈好嘈...原来系陈伟霆系度....因为是日有am730既coupon,2个人堂食可以有一客免费小食,我地就梗系唔放过佢啦一入到去都唔系好多人,坐低之后就即刻俾张coupon个waiter睇,佢好快就俾个免费小食既menu俾我地,我选择左鲜虾猪肉米纸卷,再叫左素鸡捞檬同埋咖喱鸡配法包.上菜都较为慢鲜虾猪肉米纸卷首先泥到,原本以为会好肥,但系又唔系㖞XD睇得出系瘦猪肉好好食!够清!素鸡捞檬系母亲大人食既,佢话都几好食只系d汁有d怪@@咖喱鸡配法包 本来冇念住食架因为我唔钟意咖喱有用椰汁去煮但系母亲大人话食一次半次冇所谓㖞所以我就o系被迫既情况下叫左但系我呢个爱包之人系唔叫法包唔得既XDD因为都唔钟意食有椰汁既咖喱所以唔会推介
素鸡捞檬系母亲大人食既,佢话都几好食只系d汁有d怪@@