2020-11-18 493 浏览
今日晏昼少少放工太攰唔想煮,就用熊猫叫外卖,咪揾D未试过既餐厅试下啰。见佢个menu靓靓仔仔咁,叫左个和牛芝士汉堡配薯条,同埋 Masala安格斯牛肉饭。其实好快送到既,而我地真系超肚饿,急不及待就开嚟食,但系都不忘同D食物影相。送到嚟,个包装唔错,post相应该唔错🤔特别系个和牛汉堡,我最期待既一个item!点!知!一打开个饱,不禁忍唔住高呼左出嚟,我!旧!和!牛!汉!堡!去!左!边!我地叫和牛汉堡,个饱夹住左D菜同块蕃茄,连芝士都冇,HKD 88蚊就系食个沙律菜BURGER?  😦唔系double check 下先比外送员pick up?  😥又或者有冇procedure 令到唔好再有呢D问题出现?🤯和牛汉堡系呢个item既主角中既主角!🤯🤯🤯🤯成个饱我乜都comment唔到,冇肉汁又冇其他汁好干。😑公道D讲句,薯条系正常既,可以比D汁嚟点下既。至于另外果个Masala牛肉饭(HKD 66),我地仲加左HKD 18 要埋佢个印度薄饼 ,放心!有肉既🤭!不过个量唔多,一系就成旧硬硬的瘦肉,一系就成旧肥膏,摆唔到落口。咖喱汁几香既,不过就稀左D,个印度薄饼hold 唔到D汁,个饭质地偏

至于另外果个Masala牛肉饭(HKD 66),我地仲加左HKD 18 要埋佢个印度薄饼 ,放心!有肉既🤭!不过个量唔多,一系就成旧硬硬的瘦肉,一系就成旧肥膏,摆唔到落口。咖喱汁几香既,不过就稀左D,个印度薄饼hold 唔到D汁,个饭质地偏湿,干身D捞饭会好D。印度薄饼一边好厚一边好薄,唔值18蚊。💸

我地一边食一边怀疑人生,而家好空虚,又攰又肚饿。以后都唔会帮衬佢,我会计下自己个心理阴影面积有几大
和牛芝士汉堡冇牛冇芝士
2020-11-12