2017-11-10 209 浏览
龙门居嘅餐厅真系多过10只手指,今次就试吓呢间台式餐厅,主打肉燥饭,盐酥鸡翼等。同事话仙桃居开左好耐,啱啱再装修完,装修完舖头比旧舖细少少,但就好坐咗,不过都系迫迫地,但嘢食好味就无所谓啦!平日lunch time都几多人,等候大概要15-20分钟。怀疑做menu嘅系高登巴打,佢啲solgan好有归属感,睇完会心一笑!讲翻点解我叫梁美恩先,事关佢哋有个餐叫粮尾餐,而我就最中意食佢个1号餐,所以同事就叫我梁 美 恩 啰!问过店员,原来粮尾餐就成个月都会供应,而且米线系特别大碗㗎!自认大食可以去挑战下,我就一碗食足三餐啰!盐酥鸡翼劲香又脆,入面唔会炸到干争争,very good! 最最最重要系可以跟珍珠奶茶!冻饮都唔洗加钱!咁样食都系$36咋!边到揾!大家都快啲加入梁美家族啦!

大家都快啲加入梁美家族啦!
粮尾一号餐
2017-11-03