2021-08-21 816 浏览
门面:估唔到我当晚6:30PM去到已经唔系第一枱客人🤣🤣 好似好耐已经冇食过日本嘢🙊所以今晚系时候去揾返家乡嘅味道🇯🇵可能最近都食得多热气野,当晚决定唔食炸物😣 反而order左:1️⃣ 安格斯牛肉寿喜烧($138)虽然只系得一个锅,无配任何饭或者乌冬,但系材料绝对系丰富到令你会觉得饱肚☺️ 我仲系食之前特登数过,锅内面既安格斯牛肉有成八片咁多!🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮绝对对得住个价钱!👛🤟🏻 而且菇类、娃娃菜、豆腐、温泉蛋呢类食材绝对少不了🥬🥚 好食过上次我喺深水埗食嘅寿喜烧锅好多!!!😍🤤2️⃣ 烧三文鱼头 ($88)呢间餐厅嘅份量真系超级大,就连三文鱼头都有成5块左右😛 除咗某一两个位置师傅唔小心大火得滞烧焦左,导致食落口有苦味之外,其实>90%部份都系烧得好好味👍🏻👍🏻 因为烧嘅时候已经落咗黑胡椒同盐去调味,我根本就用唔上附送嘅柚子味酱油🍊 特别要提一提呢个三文鱼头有好丰富嘅三文鱼油,太正💓💓💓3️⃣ 士多啤梨啫喱 (附送甜品)我嗌买单嘅时候,侍应姐姐话拎埋个甜品俾我先,当刻先知原来晚餐有甜品🍧 本身见个包装好似普普通通,但好彩我打开咗黎食!士多啤梨味好浓,入边仲要食得出士多啤梨杍🍓Menu
门面:
估唔到我当晚6:30PM去到已经唔系第一枱客人🤣🤣

1️⃣ 安格斯牛肉寿喜烧($138)

2️⃣ 烧三文鱼头 ($88)

3️⃣ 士多啤梨啫喱 (附送甜品)

Menu:
2021-08-19