近日发现左荃湾有间CP 值好高嘅扒房🥩🍽️觉得要推荐比大家😽首先环境方面好阔落,好多卡位👍🏻坐得舒服👌🏻餐厅店员好nice,会好贴心咁介绍石板牛扒点样处理,如果你唔识佢都会帮你煮埋🥩所以整体环境同服务都系舒适👍🏻入正题😂今次我地叫左2个set▫️美国牛柳配黑松露牛油 $186首先要赞嘅一定系个牛本身无用松肉粉喇过,完全系100%新鲜牛肉口感,一上枱就已经闻到好香浓嘅黑松露牛油味同埋牛香,个人建议可以用台旁边嘅黑胡椒同埋盐,加少少已经非常可口 🤤而且因为系用石版烧,所以想食几多成熟都可以自己慢慢烹调😉🫶🏻牛扒可以跟薯条🍟或者意粉🍝Lee个set就叫左芝士酱薯条🥰超正我哋本身亦加咗钱转set,所以佢系跟埋是日餐汤-蘑菇汤,同埋饮品🤩话说杯饮品超级巨大,一定唔会口干,而且好健康,唔会太甜👍🏻💕▫️美国西冷配鹅肝牛油另加配大虾 $286个人比较喜欢食西冷😍感觉肉味较浓😋散发出淡淡嘅鹅肝牛油香气🤤真系望返d相都想再食 💕大虾超级大只,系本身已经煮好先上菜 💕肉质非常爽口弹牙👍🏻Lee个set 我地跟左意粉🍝,唔错,另外加左酥皮汤😋酥皮好脆好香,真系好耐无饮啦🤤最后估唔到仲有个巧克力雪糕做结尾💕整体来讲

入正题😂今次我地叫左2个set

▫️美国牛柳配黑松露牛油 $186

▫️美国西冷配鹅肝牛油另加配大虾 $286

最后估唔到仲有个巧克力雪糕做结尾💕

整体来讲,晚市Lee个价钱食Lee个质素嘅牛扒真系好唔错👍🏻推荐大家去试试💕💕💕