2022-08-10
🅳🅾︎🅽🆄🆃 🆅🅸🆂🆂🅸🅾︎🅽🇺🇸开心果迷见到呢款超澎湃爆馅donut一定完全无抵抗力🤩好少有咁真材实料嘅开心果制品🥰今次真系要特别鸣谢买多咗个比我🥺🤍﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/𝑃𝑖𝑠𝑡𝑎𝑐ℎ𝑖𝑜 𝐷𝑜𝑛𝑢𝑡 $65/洒满开心果碎 一切开就爆馅嘅开心果酱🥰见到真系超兴奋 好浓郁嘅酱杰身有颗粒感好丰富😚第一啖有啲偏甜但系开心果味越食越香💚完全无失望😍除咗creamy嘅绿色开心果酱仲有啡色有焦糖味嘅praline 中和咗啲甜味 一齐食好夹🤍nuts嘅油点都会有少少腻🌰所以建议同人share就啱啱好🤩用咗西西里同伊朗🇮🇷两种开心果 其实讲真唔识分有咩唔同🙈所以决定上网search原来西西里系世界上最珍贵嘅品种🤩但系$65有啲心痛🥲﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎
/𝑃𝑖𝑠𝑡𝑎𝑐ℎ𝑖𝑜 𝐷𝑜𝑛𝑢𝑡 $65/