马骝钟意食雪糕,梗系去麦当劳啦😁又系朱古力新地嘅时间喇🤣😂俾我见到有叮当系列嘅🍍菠萝虾堡套餐76蚊,有两个🍍菠萝虾堡包,仲有两个薯条同两杯嘢饮,加8蚊仲会可以shake shake薯条同菠萝特饮呀🍍 仲有呀加20蚊,就可以有埋两个朱古力麦旋风添呀😋😋几抵咁👍但系oreo味麦旋风呢就系有香芋味嘅,咁我哋小朋友唔食香芋味啦。。。咁佢话可以走香芋㗎👍咁但系麦旋风𠮶啲oreo粉就少啲,咁我哋当然系走咗香芋啦😁😁哗! 个餐攞到入去啲小朋友已经哇哇声啦😍点解🤣因为全部都系叮当嚟㗎🤩仲有个特饮𠮶个杯都系叮当嚟㗎❤好吸引呀😍😍讲返个虾堡啦❤个菠萝虾堡真系好好味呀😋咬落去啖啖肉👍仲有好多沙律酱最😋劲嘅就系真系有好多好多虾🦐呀喺里面嘅🤩原只虾🦐㗎㖞👍👍仲有个菠萝特饮好正呀🤩成块菠萝喺里面,饮完之后有成块菠萝食👍👍特饮又好大杯❤ 最重要嘅系个杯系叮当公仔嘅💯饮完之后仲可以拎返屋企放嘢饮 😋shake shake薯条就发达啦👍个袋系叮当样嚟㗎几靓呀😍我哋摆咗啲紫菜粉落去shake啲小朋友食到唔停得口呀快啲去试下啦❤❤❤💯💯💯
快啲去试下啦❤❤❤💯💯💯
菠萝虾堡