2018-10-17 810 浏览
我同朋友共三人行,早几天已经book左枱,到达后阿猪妈比左4人枱我地。我本谂都系一件好正常嘅事,因为食韩国菜有前菜,加上食物应该大份。但竟然要加多1个人要搭枱。真心o晒咀,食韩国菜都要搭枱,最后当然非常迫,搭枱人士的食物已经估了一张枱,我与同行朋友只上了一份酱油蟹,已经上不了我地仲有嘅4样𩠌。系呢一方面我地已经觉得呢间餐厅好不济。再讲野食。我地叫左一份酱油蟹,炒年糕,泡菜猪肉汤,海鲜煎饼,同炒牛肉。由于太肚饿,所以无影相。先讲酱油蟹,一份系2只,一食落去感觉好唔新鲜,仲有一只系无膏= =而且膏唔系我地平时食嘅橙黄色,而系颜色好淡嘅绿黄色,但尚算唔系腥。跟左个紫菜饭,但完全无麻油味,可以讲系啲白饭加嘅无味嘅紫菜,普通no comments 。炒年糕,味道几好,但份量少,好多菜,我谂成份年糕先得7-8条。泡菜猪肉汤,完全罗宋汤嘅味道,系浓味版嘅罗宋汤,如果唔谂佢本身系泡菜猪肉汤嘅话都几好饮嘅。海鲜煎饼,呢个系成餐饭最好食嘅野,唔会话好多粉,多海鲜,有脆口感。炒牛肉又系no comments ,唔会话难食到放唔落口,但你又唔会觉得好味咁。忍唔住系到打评论,因为佢地啲服务态度系奇差,一开始要人

再讲野食。

忍唔住系到打评论,因为佢地啲服务态度系奇差,一开始要人搭枱都算。落落下单,个阿猪妈可以无啦啦行开左= = 我地点知我地岩岩讲嘅野佢有无落到,我地洗唔洗重新落过?
之后系一食完野就比张单你催你比钱,坐多一阵都唔得。

其实唔食罢就,真心叫人唔洗黎再排队唔洗再食,等佢地咪再咁串。

后感:食完劲劲劲口渴,应该落左超多味精