2018-04-18 593 浏览
前几次外卖 不过不失咁 但今次 真的发火了 好耐冇食 咁岩系附近 谂住买返啲薯角、鱼干食吓啦 点知就衰左 10:30都唔够俾左张单佢 咁就等啦 咁等咪行开左睇其他野 咁11:00行返去睇吓得未啦 点知....啲薯角仲系等紧未炸既 其他野就烧好喇 但系呢....我问佢 我两个薯角既个张单仲未得呀? 佢地就答我 要等嫁 啲单点俾我地就点样既 急唔到 啲单要排既 我就话 等左好耐喇㖞 佢地就话 咁前面都有好多单 点知 隔离有个迟过我黎既问佢地系咪整紧喇 佢地就话系呀整紧喇 原来 迟来先上岸 我知烧系要等 我唔系唔等 我等左半左钟有多 问你 都仲未整既 仲要去到我问既时候先话我听 等多阵喇 炸薯角好快嫁 两分钟得嫁喇 两分钟得既野 要我等多过半个钟 真系可一 不可再 成篇系个人观感
前几次外卖 不过不失咁
但今次 真的发火了