2018-09-06 57 浏览
经常从内地回港 过境巴士大多响店前落车唔想食茶记转转口味所以试下呢间直系可一不可再 因为单纯医肚 所以冇影相进入餐厅后 比周围装饰吸引 围住墙有一张张ig打卡相 亦有艺人光顾证据食物卖相不过不失 但味道有待改善虾饼猪颈肉捞蒙 虾饼好油 上枱时开始出油餐厅人均消费100起跳 但却得到如此质素食物 想知老板系咪对自己嘅食物过份自信但都怪不得人 所谓厨房就系客枱旁嘅‘水吧位‘原本没有留意 因为里面企住两个姐姐谁知竟然系出菜人 并非带有歧视 不过有留意起菜方式 觉得简直比茶记更过份大概系事先将食物分成一份份 到入单时再拆袋翻热 最令我觉得惊奇系饮品单机积著十多张单 原以为个人习惯 只睇唔掉当我嘅食物食完先黎饮品就知道原来系积左十几张未做嘅单做单冇分先后次序 热柠水 冻越南咖啡 一头一尾完成但越南咖啡做成热 要求改回 其实系额外比多杯冰 但职员又换杯又剩 侍应又唔留意有饮品完成 眼看冰要溶成水 靠姐姐提示侍应才知要上枱然后又再唔睇单 先走后到嘅单由于食物已经食完一段时间 味道需要靠饮品中和 但饮品迟迟未到 最后要出口要求另一位同事先上给我们 好让我地尽快离开总括而言 人均消费上百元一位 但得到比
经常从内地回港 过境巴士大多响店前落车
单机积著十多张单 原以为个人习惯 只睇唔掉
当我嘅食物食完先黎饮品就知道原来系积左十几张未做嘅单
做单冇分先后次序 热柠水 冻越南咖啡 一头一尾完成
然后又再唔睇单 先走后到嘅单

总括而言 人均消费上百元一位 但得到比茶记更恶劣嘅食物质素同服务
已经不望改善 只望同铺位能尽快为食客带来更好嘅餐厅
员工嘅服务更要好好教育