2021-06-15 128 浏览
今日晚上8点去到贵餐厅用餐,因为系平日没咩人,好快入到餐厅用餐。嘢食OK,但服务质素吾好。请贵公司多培训下d员工。吾知道d员工系吾系特别赶收工,态度吾耐烦,落单时一开头就话要我地9点4要走(原话:你地9.4要走),讲真我明白可能要就政府政策但其实d态度可以好小小咯,可以讲话用餐时间去到9点就结束,吾需要硬掘掘讲嘢令人难受。好次好吾欢迎你来食!其次我地吾清楚芝心pizza个精选海鲜系咩,我好好态度问个员工,但个员工答吾出。问系吾系鱿鱼又话吾清楚要问后厨,吾系主打菜系咩??最后上餐时,台面摆左多嘢,个员工命令式要我地移下个台面嘢食,好惊讶会听到员工要客人自己喐,梗请问我俾服务费系要我服务你?食物方面,质素都OK,普通速冻嘢食,个薯条好淋一d都吾脆,芝心pizza个BBQ酱好难食。个皮仲硬过我条命同埋𠮶度啲员工嘅态度!最后9点多小小就催埋单话我地埋左单先,俾翻钱都系用单手。如果系大茶餐厅我觉得没咩所谓,够真心情。但贵餐厅的宗旨吾系良心产品优质服务咩?自问自己吾系中意投诉人但我从来食饭没试过食到咁庆!

2021-06-15
用餐时段