2021-08-20
餐厅食物质素好一般 服务都系一样 好一般 都知道餐厅座位比较少 一早就预约好四位 餐厅需要比$500 Deposit (原先订6位,知道要分台坐,后尾改为4位) 餐牌需要三日或之前做好预订,明白既。 一坐低,侍应生有回覆菜单,是体贴既。问题就开始喇⋯⋯⋯ 我同朋友坐低嗌左一人一杯白酒 分量少得可怜 同出街食点心比豉油碟既豉油 差唔多 但系每杯收$58+ 即刻同侍应生反映番 一句抱歉都冇换左一杯多啲 另一杯就冇换 之后上菜速度好快 几乎入座15分钟后想上哂 台明明唔够位摆都继续上 同侍应讲上慢少少 都仲继续上菜 好似想你快啲食完快啲走咁 但系我同朋友已经系食最后一轮 讲到野食 完全冇惊喜 好很热气拼盘味道正常 飞天盖鸡卖相一般 食时需要问侍应拎多一只大碟切开 用手根本只会令入面啲鸡汁烫伤黑松露意粉得黑椒味 冇黑松露味 甜品星球除左黑芝麻雪糕好食之外 荔枝雪芭只有少少荔枝味 外层朱古力太甜 盖过哂所有雪糕本身既味道 埋单个阵冇打算退番$500 Deposit 要问先至记得要退番 未到10点钟 (9点50分) 系咁赶你走 话要清场。 服务真心好一般。 如果以大约$1600 埋单既价钱 绝对
都知道餐厅座位比较少 一早就预约好四位
餐牌需要三日或之前做好预订,明白既。
一坐低,侍应生有回覆菜单,是体贴既。
问题就开始喇⋯⋯⋯
我同朋友坐低嗌左一人一杯白酒 分量少得可怜