2021-10-10 210 浏览
之前一直bookmark 咗想食,见到栗子布蒙朗好吸引咁。星期日特登同fd (3个人)去食,一点去到,留咗电话,店员声称等大约个几钟,仲话有枱call我地。等到2点半,未有电话,我地去到问店员,要等几耐,店员竟然话我地留电话留少咗一个数字,比咗我地个位人地😡😡😡有2张稍为大既枱都系岩岩入座,要再等个半钟,等一张细枱(2人座)离座。店员仲推卸责任话我地写少咗电话号码!我完全黑人问号,由头到尾店员揸住块板写,重复电话号码都系正确,点解写会写少咗?等咗半个钟,有一张细枱(2人座)离座,佢叫我地3个人逼埋一齐,安排系咪有失当?既然2张4人枱都未上餐饮,系咪可以对调,唔洗咁逼呢?到食物方面,甜品系唔错既,栗子布蒙朗少甜,真栗子整岀黎,同普通饼舖唔同,唔会沟cream 。个吐司好食既,焦糖香蕉系岀色既,吐司质感都唔错。👍🏻饮品叫咗2杯,黄豆粉黑糖豆乳同抹茶豆乳黄豆粉黑糖豆乳都几香黑糖味但抹茶豆乳可以话淡到冇味,只系加咗抹茶粉既饮品😪发现其他区有同类型甜品,仲有main 可以食,唔会再黎呢间啦,地理位置太偏僻,舖头太细,附近又冇野好行,食紧果时听到排队再等要等3-4个钟。食物质素系唔错,但唔值得浪费

既然2张4人枱都未上餐饮,系咪可以对调,唔洗咁逼呢?

饮品叫咗2杯,黄豆粉黑糖豆乳同抹茶豆乳
黄豆粉黑糖豆乳都几香黑糖味
但抹茶豆乳可以话淡到冇味,只系加咗抹茶粉既饮品😪

发现其他区有同类型甜品,仲有main 可以食,唔会再黎呢间啦,地理位置太偏僻,舖头太细,附近又冇野好行,食紧果时听到排队再等要等3-4个钟。食物质素系唔错,但唔值得浪费咁多时间等一间舖。

• 态度有待改善