2020-12-12
好多人等位呀,一直摆出一副你唔帮衬就过主既样,好多客因为咁走左,我竟然好快有位😂😂😂😂😂试左杯Coffee, 其实都可以,但同之前既食评一样,最可怕既系态度,野食等左超过半个钟,追佢仲恶过你!😢个Barista 同班Staff 粗口烂舌咁,系咁吹水,指指点点,觉得好得人惊🙄Barista 卫生情况值得老板关注下,摸完口罩,倒左咖啡豆出来,用只手系咁摸系咁练,磨完豆冲咖啡前又摸口罩又无洗手!麻烦咖啡师都要注意卫生!见之前有个客问佢,系度等得唔得,可唔可以坐系个一个位,佢话唔得!但另一个熟客问佢,佢开张櫈比佢坐又得,望到都好笑!除左有人个无著制服类似老板既物体好小小之外,真系觉得好得人惊,又睇住一个Junior d 既staff 比人话,教仔唔该细声D ! 去厕所都要问2次先比去🤣🤣🤣🤣作为一间Cafe 觉得咁既环境唔得!到最后等左超过40 分钟个炸猪排,个样非常靓,但事实上好油!
但另一个熟客问佢,佢开张櫈比佢坐又得,望到都好笑!