2019-09-17 386 浏览
第一次食pizza express 味道真系唔错!食咗个Parma pizza($168)Parma ham好足料 啲pizza系薄批𠮶种 口感唔错!之后叫咗个焗蘑菇($83) 菇比我想像中细粒 但系咬落去好juicy!! 好食~鸡翼咬落去好嫩滑~点芥末酱好夹!最想推荐嘅系黑松露小贝扁意粉🤤 ($143) 我本身好中意食黑松露 所以见到menu有已经二话不说同朋友讲要食呢个😻嚟到果然无令我失望!啲小贝好好食!成碟嘢都唔会好漏好滞~但份量多啲就仲好喇(・∀・)饮品方面我地叫咗watermelon lemonade🍹 嗌呢杯系因为成份有香茅😻好fresh~~~总结!Pizza Express系会再encore ga 虽然价钱系偏贵 但间唔中有咩庆祝活动食下都唔错😋😋😋同埋员工服务好好~会行过嚟问下你觉得啲嘢食如何😚
第一次食pizza express 味道真系唔错!

鸡翼咬落去好嫩滑~点芥末酱好夹!