2017-12-08 415 浏览
7点几果阵,店舖入面几阔落,因为都系得十枱唔够,以尖沙咀黎讲都几冷场。通风都系一般般,食一阵就会觉得兜烤鱼飘哂D油落个身到。D店员叫佢都肯过黎落单,不过就个个都比较冷酷,冇咩表情,野食都上得几快。花雕醉鸡: 闻落酒味好浓,食落都好重酒味,不过只鸡系无味既酱油皮蛋: 皮蛋有”压”味,唔好食水煮牛肉: 麻辣香,食落唔会话太辣,怕辣但又钟意食辣既可以试下,牛肉份量唔少,个底有薯粉。不过食落都几口渴,唔知系咪有加味精,逼你一定要叫野饮,因为水都要收钱,所以索性叫特饮好过。大漠风沙鸡翼: 炸粉包住旧单边鸡翼骨,旧肉细旧到唔见左咁,无肉汁无味,老麦脆香鸡翼仲好食 十级伏酸辣海鲈鱼: 汤底似冬荫公,食下食下就变左泰式辣酱味,鱼够厚肉嫩身,但唔好期待会好入味,上鱼果阵鱼下底已经加左炸枝竹同冬瓜片(各4小块)8点前结帐或9点半后入座有50%折扣只不过剩系限「烤鱼」,佢个条款都几伏,唔仔细睇会以为全单半价。整体黎讲,剩系食佢个半价烤鱼同水煮牛肉系还可以既,其他就不了。

花雕醉鸡: 闻落酒味好浓,食落都好重酒味,不过只鸡系无味既

酱油皮蛋: 皮蛋有”压”味,唔好食

2017-11-30
用餐优惠