2022-07-15
💸人均消费: $110-170🌿评分: 3/5🈶加一服务费之前上OpenRice见到呢间拉面个装修几有feel几似居酒屋🏮所以放咗工就嚟咗同🧸试下~ 店员服务态度唔错✨但食物质素同性价比就差啲🥺➪ 小芝士牛丼 ($58)果然真系好小😂佢大概系平时面豉汤碗大啲啲咁嘅份量🥲但都算满嘅🥹睇图都可以见到啲芝士系铺满面🧀咸咸香香咁~下面就系啲牛肉🐄都铺满哂饭面🍚重牛味但少韧🥺下面啲饭会有少少甜面豉酱✨算系几特别几好食嘅配搭💛整体嚟讲味道唔错🌿但呢个价钱咁嘅份量就唔算好抵💸如果佢大碗少少(其实多啲饭我都会收货,事关食完真系好空虚😂)➪ 炙牛拉面 ($92)牛肉都有5块左右🐄牛肉味都好重加埋啲黑椒都几香口🔥肉质小韧不过尚可接受配料略少🥹汤底都算几有猪骨味🐖🧸觉得个汤底浓度啱啱好👍🏻浓得嚟唔会太醎😋而份量方面叫做令你冇肚饿嘅感觉👻但同饱都有一断距离🥺拉面系属于软面不过唔算好弹牙🥲➪ 烧牛舌 ($48)唔系食过牛舌好多次✨但个人觉得呢牛味都几出😻加上都几淋👍🏻有啲咬口,但唔会好韧🔥啲调味都落得适中唔会太重遮咗牛本身啲味~不过🧸觉得佢烧㶶小小会再惹味啲🌿
🌿评分: 3/5
🈶加一服务费
➪ 小芝士牛丼 ($58)
➪ 炙牛拉面 ($92)
➪ 烧牛舌 ($48)