(非会员)
2008-07-31 25 浏览
有一日落街揾野食,行行下见到一间并不显眼的饺子馆,就入去食野,当然叫得饺子馆主打一定系饺子啦!先来一客蕃茄饺子+ 一个羊肉酥饼+醉鸡翼+鸡丝拌面1) 蕃茄饺子: 夏天食呢个饺子好迎合呢o的炎夏天气,入面好多蕃茄同多汁, 出面食到o的饺子一味得个大字, 好似食面粉,唔驶食好多只已 经比o的饺子皮塞饱, 而呢间o的皮好滑又有烟UN, 好食!! 正!2) 羊肉酥饼: 好香口, 羊肉因有京葱好野味, 两样配合简直绝配,食完一块真 系想黎多一块, 不过都系下次先再食, 试下食第二样野吗?3) 鸡丝拌面: 有好多鸡丝, 呢o的真系手功钱, o的汁好味好大碟, 正!!4) 醉翼 : 因我好钟意食醉翼, 所以一定要食, 估唔到花绍酒味好浓, 老板娘 话系用最靓花绍酒去做, 当然有少少密方我住系附近都没有一间较有水准的饺子馆, 现在有了我一定会再来食!!

出面食到o的饺子一味得个大字, 好似食面粉,唔驶食好多只已
系想黎多一块, 不过都系下次先再食, 试下食第二样野吗?

话系用最靓花绍酒去做, 当然有少少密方