2016-04-09 857 浏览
4款头盘之一 鸡丝粉皮:正常, 比一般鸡丝粉皮深色,但食落麻味唔浓。反而粉皮质地比一般爽d, 食落无咁漏。4款头盘之二 斋鸭: 正常, d菇几爽口。4款头盘之三 炒四季豆: 好味, 好中意食豆嘅我好快就摆哂入口。4款头盘之四 熏蛋:好味, 蛋白都熏到入哂味,加上 少少流心嘅蛋黄, 比预期好食。小笼包:正常,汤汁好够, 但男朋友话旧肉可以再改进。咸豆浆浸花蛤:好味, 个汤够鲜,油炸鬼索哂d汁,但就偏咸,送饭arm arm好。响铃黄鱼卷:一般,响铃几脆,黄鱼无咩味,男朋友受唔到腥就食唔到, 我就觉得唔算太腥。因为男朋友唔食,要自己一个人会觉得太干,有个汁点下就好。菜饭:正常, 但预期最早出现嘅佢竟然其他黎哂都未出现。要问返职员先有。桂花糖豆腐花:好味, 唔会镬嘅甜品, 桂花糖分开上, 自己可调较甜度,老少咸宜。环境: 环境舒适, 坐得几舒服。服务: 侍应们好似成日都好忙咁,不过只要叫佢地都会帮你嘅。

4款头盘之二 斋鸭: 正常, d菇几爽口。

小笼包:正常,汤汁好够, 但男朋友话旧肉可以再改进。

环境: 环境舒适, 坐得几舒服。

服务: 侍应们好似成日都好忙咁,不过只要叫佢地都会帮你嘅。
2016-04-09
  • 桂花糖豆腐花