2024-06-08 240 浏览
喺香港想食high tea,好多时都好贵🤯。不过讲CP值最高,我哋就会拣传统酒店嘅afternoon tea set😝,厨艺有保证,而且网上预订呢个套餐($268/位)有七五折💰。套餐已经包咗无限量咖啡同茶,仲有Movenpick雪糕任食🤤!.🦞咖喱芒果龙虾沙律包龙虾沙律鲜味好出,配埋芒果果香好夹👅,面包松软。.🦀香辣炸软壳蟹芒果米纸卷米纸卷烟靭口感,配埋爽脆嘅蔬菜🥗同埋炸软壳蟹,口感丰富。.🌊椒盐鲍鱼伴芒果牛油果沙律超好食!椒盐好惹味,鲍鱼厚肉弹牙😍,配埋沙律好味。.🔥香煎带子伴芒果莎莎带子鲜甜又软嫩,配埋甜香嘅芒果莎莎酱好正👍🏻。.🥭芒果拿破仑拿破仑酥酥皮整得够酥💥,配埋芒果又脆又香。.🌼杨枝甘露花奶味好出,有粒粒芒果同西米增加口感🫦。.🇹🇭泰式芒果糯米饭吉士挞有芒果糯米饭嘅绵密、果味🤩,整成吉士挞好特别。.🧀芒果百香果芝士饼百香果嘅天然酸味😝,令到芒果芝士饼食落更加酸爽清新。.🌿芒果薄荷忌廉蛋卷薄荷味好出,夹埋软身嘅卷蛋味道好fresh🍃。.🥮自家制生椰芒果松饼松饼牛油味好香,夹埋忌廉一齐食好满足🧁,亦都有少少椰香味。.🍹芒果乳酪特饮有种印度芒果奶昔嘅异国风🥤,芒果同埋奶香味都自

🦞咖喱芒果龙虾沙律包
龙虾沙律鲜味好出,配埋芒果果香好夹👅,面包松软。
🦀香辣炸软壳蟹芒果米纸卷
米纸卷烟靭口感,配埋爽脆嘅蔬菜🥗同埋炸软壳蟹,口感丰富。
🌊椒盐鲍鱼伴芒果牛油果沙律
超好食!椒盐好惹味,鲍鱼厚肉弹牙😍,配埋沙律好味。
🔥香煎带子伴芒果莎莎
带子鲜甜又软嫩,配埋甜香嘅芒果莎莎酱好正👍🏻。

🥭芒果拿破仑
拿破仑酥酥皮整得够酥💥,配埋芒果又脆又香。

🌼杨枝甘露
花奶味好出,有粒粒芒果同西米增加口感🫦。
🇹🇭泰式芒果糯米饭吉士挞
有芒果糯米饭嘅绵密、果味🤩,整成吉士挞好特别。
🧀芒果百香果芝士饼
百香果嘅天然酸味😝,令到芒果芝士饼食落更加酸爽清新。

🌿芒果薄荷忌廉蛋卷
薄荷味好出,夹埋软身嘅卷蛋味道好fresh🍃。
🥮自家制生椰芒果松饼
松饼牛油味好香,夹埋忌廉一齐食好满足🧁,亦都有少少椰香味。
🍹芒果乳酪特饮
有种印度芒果奶昔嘅异国风🥤,芒果同埋奶香味都自然好饮。
2024-06-03
下午茶