2023-09-20 52 浏览
Un住个拍子一路食!真系好正!诺士佛台都有好多地方有live band! 但就只得佢地有人唱住最熟悉嘅歌!原来系个到食野,只系download个apps就有得free上台唱5首,之后就要买la, 但都只系$1x/ 1首!感受下系台上嘅气氛都好呀!个台正到咁!我地叫左个炸墨鱼咀做小食,听阵歌先食饭!估唔到碟墨鱼嘴咁大碟,食完都有少少饱!之后同朋友,每人叫咗个餐, $300有找!平!个火焰虾,估唔到咁surprise! 唔单止有得打卡,坚好食! 仲要有好多只虾!个汤我同我朋友都一致认同系比龙虾汤更好味!因为佢唔止系有龙虾味,仲有其他海鲜嘅味!只鸡肯定系慢煮,因为好淋!一定要再嚟下一次,因为佢嘅嘢食性价比太高!!

之后同朋友,每人叫咗个餐, $300有找!平!