餐厅: 燒肉火蔵
资讯:

2017-10-15 994 浏览
由于明天又系 greenmonday ,所以今晚要食下肉🤣🤣呢一间开左都有两个月,成日经过话去都无去,衬今日打风日去食下,好食㖞,呢间北海道米🐷莲进介既餐厅,主打食"未来牛",据称话用不含抗生素同防腐剂嘅饲料饲养,感觉健康啲啲甘啦😏,牛味都几岀,唔点酱汁都好食,油脂香但唔觉好油😍😍帆立贝好鲜甜,大大粒,本来念紧点一定两只,但侍应话得返最后两只,甘就一于要晒啦,烧到一半侍应走过来同我地讲已经可以反转烧,我话我试过但系唔成功,因为连住个壳都连得几实🤣🤣佢就去拎把刀比我,因为真系好鲜甜,见到个壳上面啲水未烧干,本住用得唔好嘥既精神,用黎煮埋蔬菜,更加正,好彩有叫晒两只😍🤣🤣👍🏻呢一餐8号风下的晚餐巧满意,有机会要再去,试下其他海鲜😋😋😋😋😋
未来牛烧肉盛合
京葱牛舌