2018-11-10 220 浏览
好食又可以占卜嘅楼上cafe🔮✨旺角语命cafe食饭之余,仲可以帮你占卜运程🙈环境气氛唔错,几有feel呢。食物选择唔多,果断地拣左香蒜虎虾炒意大利粉($108)同黑松露什菌意大利饭($118),两款都系我钟意食嘅嘢🤤虎虾四大只,好爽脆弹牙✨意粉落左好多蒜头、洋葱、黑椒,炒到好香,超惹味!意粉见到好似好淋咁,食落又唔会㖞,烟韧弹牙,好好食啊!食完一啲都唔觉腻👍🏻黑松露什菌意大利饭又系超正,好浓烈嘅黑松露香!每啖都食到浓郁嘅黑松露味,什菌份量又多,质地较黏稠,但饭粒好烟韧有咬口,系我最钟意嘅软硬度!成碟Risotto唔会好重忌廉味,所以都唔会太腻,煮得好好食!真心仲好食过好多高级西餐厅🙊饮品方面拣咗水果茶同双鱼座特饮,水果茶可以拣热嘅,卖相好之余,果味浓郁,饮落好清新唔会好甜!而双鱼座特饮其实系水蜜桃梳打,渐变颜色好吸睛,蜜桃味都好香浓,超解渴~~最后仲可以加钱请占卜师帮你睇下运程,我今年学业运...睇黎我要努力啲专心上堂先得喇><佢哋呢度仲有唔同嘅card game可以玩、包场服务,下次可以同朋友考虑黎呢度玩✨ps.占卜服务🔮6-9pm: 收费为$88/题3-6pm及9
好食又可以占卜嘅楼上cafe🔮✨

ps.