2016-03-21
Weekend行街行到攰想揾野食 周围都人山人海于是转战楼上既cafe 可以hea耐啲 楼上cafe通常都系食西式野 呢间都唔例外而比较特别既系 呢间细细既cafe竟然有意大利烩饭 咁就当然要试下啦我点左黑松露酱珍珠带子意大利烩饭 而朋友就点左忌廉烟三文鱼配天使面 不过我地都是share食的😆天使面好快就上枱 个样都唔错 不过就觉得三文鱼既量比较少 (虽然系有2大块 但就觉得唔系几够喉) 意粉既质感好好 唔会过硬或过稔 咬落岩岩好 忌廉汁都好足本 每一条面都充满忌廉汁 唔系求其淋啲汁上面 抵赞! 而意大利饭就等得比较耐先有 但ok啦我地share食 完意粉一阵就有意大利饭食lu 呢个饭既味道比卖相吸引 个样就普普通通不过呢 都未摆低个饭就已经闻到阵阵既松露香气喜欢松露酱既人 一定会劲钟意!珍珠带子数量好多 食极都好似仲有 口感亦唔错 带子既鲜甜味并冇比松露酱完全盖过 而意大利饭既口感都好好 比平时食既饭偏硬身 好有口感食完野 唔想走住 于是 点左可以饮好耐既花茶花茶我点左一款话有瘦身功效既小天使😂入面有玫瑰花 茉莉花 柠檬草花茶一黎到 哇 靓阿 好浪漫咁既样原来入面仲有桂
Weekend行街行到攰想揾野食 周围都人山人海
于是转战楼上既cafe 可以hea耐啲
楼上cafe通常都系食西式野 呢间都唔例外
呢个饭既味道比卖相吸引 个样就普普通通
不过呢 都未摆低个饭就已经闻到阵阵既松露香气
喜欢松露酱既人 一定会劲钟意!
食完野 唔想走住 于是 点左可以饮好耐既花茶
花茶我点左一款话有瘦身功效既小天使😂