2005-07-07
20050705 5.45pm跟朋友在花墟办点事, 事后求其找间cafe "hea" 一阵. 拣呢间见招牌写明有猫wor! 我最钟意猫o架啦~ 就走上去试下.猫系真系有架wor! 3只咁多, 不过唔太睬人, 同埋好大只.2个人衬仲有时间(2pm-6pm 系下午茶时间), o拿o拿林叫两个tea set-* 吞拿鱼飞碟- 点解会连埋面包皮o架呢块方包?* 碎蛋沙律- 其实本身的菜都OK 新鲜, 但系只碟太大, 感觉上的份量好少, 其实又OK 够食, 仲有, 沙律酱唔洗落得咁重手wor.* 热咖啡x 2 - 唔香, 又唔够浓, 唔得.地方阔落, 但系o的位唔算舒服, 摆位有点古怪. service 一般. 最值得一赞系洗手间又大又干净. overall comment 系如果搬下的位就会好得多.全日不设加一, 埋单$60几, 朋友请, 多谢晒.
* 吞拿鱼飞碟- 点解会连埋面包皮o架呢块方包?
* 热咖啡x 2 - 唔香, 又唔够浓, 唔得.
全日不设加一, 埋单$60几, 朋友请, 多谢晒.