2012-10-12
食友推介!近九时,人客很多阿姐全程在忙个不停,阿姐手脚快未几已安排到位置给坐下.牛油鸡翼: 较为失望, 无以前咁好味, 鸡翼亦比以前细只...猪肉脆片: 一碟有七块, 份量比我们想象中多,虾片够脆身, 猪肉也入味, 可以推介! 越南春卷- 外皮炸得好脆,内馅也好入味,加上适当的香草,增加了不少香气和口感,食得过。椒盐软壳蟹 - 炸得好干, 虽然有鱼露点, 但干同㶶的感觉完全不可以令我觉得佢好食, 比较失色生熟牛肉粉 - 好正宗的一碗生熟牛粉, 味道真不错, 汤底鲜甜, 牛味充份, 加埋件大大件的白萝卜, 十分之正宗的越式风味, 细尝之下, 发觉胡椒的味道都几重吓, 多种味道的配合之下, 碗生熟牛粉好快就放入肚里, 连汤都差不多饮哂咸青柠水 - 推介!!平心而论,味道是不错, 但食物水准不如前
咸青柠水 - 推介!!
平心而论,味道是不错, 但食物水准不如前