2019-08-26 408 浏览
本身想食另一间米线但又无开, 唯有系附近揾揾有咩好食啦呢间系元朗都算系新开面店, 见入面都好多人食又装修又几干净, 就决定试试佢啦!我地3个人都叫左唔同款的面因为天气好热所以我就叫左佢地招牌捞面加左猪耳同鱼腐捞起的时候就觉得汁唔系好够有少少难捞, 面质都唔错唔会太软同太硬, 捞起黎都好食鱼腐有一种雪完就放上黎的感觉, 食食下都有少少雪味猪耳就不过不失, 相比之下比鱼腐好, 都有唔少配菜, 有芽菜萝白同葱我朋友都系叫左捞面不过系麻酱汁, 相对之下呢个多汁好多同有味d饺子都唔系特别好好食, 腩肉都睇得出好鞋, 都唔系好入味最后一个就系汤味因为同行朋友话呢间系专门食汤面所以就算好热都要试试!汤味就比捞面更加有味, 因为可以一路饮一路食!佢都系叫左腩肉, 不过呢个有汤一齐食无咁干同鞋而米线都无捞面个只上海面咁有咬口, 唔同既朋友都可以选择自己钟意的面啦!总括来讲, 我觉得就普通无咩特别好食的令我想返黎再食多一次
我地3个人都叫左唔同款的面

因为天气好热所以我就叫左佢地招牌捞面加左猪耳同鱼腐
鱼腐有一种雪完就放上黎的感觉, 食食下都有少少雪味
饺子都唔系特别好好食, 腩肉都睇得出好鞋, 都唔系好入味
汤味就比捞面更加有味, 因为可以一路饮一路食!
佢都系叫左腩肉, 不过呢个有汤一齐食无咁干同鞋
总括来讲, 我觉得就普通无咩特别好食的令我想返黎再食多一次
2019-07-27