2023-08-04
两人套餐(ver.1) $330🥚鸡蛋和牛汉堡扒 & 🧀芝士蛋和牛汉堡扒美味指数:👅👅👅👅👅 (4.5/5)煎嘅时候每2-3秒翻一次面,一阵就OK 㗎啦,唔使煎太耐❗️唔系就会黐底/㶶😢😢 汉堡扒上面铺满左劲多芝士,溶咗嘅芝士加埋蛋浆同埋煎熟咗嘅汉堡扒一齐食超邪恶同yumyum🤤 讲返个汉堡扒系和牛嚟嘅,煎完之后个外皮脆脆地得来,里面有几juicy,同埋油脂好丰富😆 btw仲有一个食法系可以用泡菜夹埋啲肉一齐食,呢种食法个层次会多咗🫶🏻 我自己最钟意就系可以好似煮饭仔咁,自己煎块汉堡扒出嚟,好玩又好食(*¯︶¯*)忌廉芝士沙律🥗美味指数:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)呢个沙律几有惊喜😍 本身以为系平时𠮶啲求其加啲芝士同酱喺上面就算,但呢个上面有两大球cream cheese🥹🥹 仲有三块面包,而且份量都好大🤭
🥚鸡蛋和牛汉堡扒 & 🧀芝士蛋和牛汉堡扒
美味指数:👅👅👅👅👅 (4.5/5)
忌廉芝士沙律🥗
美味指数:👅👅👅👅/👅 (4.5/5)