2014-09-05
平日星期三既八点半, 有订枱, 但都唔系等位, 唔太多人, 所以环境几好, 唔太多客又唔太嘈.装修都好法国式, 同我系巴黎钟意既平民餐厅差唔多格局.无叫到酒, 亦无叫到贵水, 最后会自动自觉帮你针普通水, 赞!食物点左Onion Soup (shared), Escargots (shared), Seafood Bouillabaisse, Black Angus Steak, Creme Brulee (shared).D菜系一道道上, 好好, 完全唔RUSH.洋葱汤好味, 由于系shared, 已经用两个咖啡杯去焗, 几好,Escargots 正路, 但唔系连埋壳既, 马赛海鲜鱼汤 麻麻, 有d"声"味, 仲要系推介添, 洋葱汤正好多, 牛扒好味, 有扒炉烧果种味, 但薯条麻麻, 炸得太干,Creme Brulee, 正路野,最后用AE卡, 两个人做50%off, 劲抵食!!PS: 个肥仔Waiter, 好有礼貌, 好Pro, 好耐都无见到甘出色既Waiter.
装修都好法国式, 同我系巴黎钟意既平民餐厅差唔多格局. 无叫到酒, 亦无叫到贵水, 最后会自动自觉帮你针普通水, 赞!
D菜系一道道上, 好好, 完全唔RUSH.
洋葱汤好味, 由于系shared, 已经用两个咖啡杯去焗, 几好, Escargots 正路, 但唔系连埋壳既, 马赛海鲜鱼汤 麻麻, 有d"声"味, 仲要系推介添, 洋葱汤正好多, 牛扒好味, 有扒炉烧果种味, 但薯条麻麻, 炸得太干, Creme Brulee, 正路野, 最后用AE卡, 两个人做50%off, 劲抵食!!