2022-10-18
马会重开之后一直都好想试.星期五就奖励下自己💙两个人.一人叫一个晚市套餐.埋单$300套餐本身包埋沙律.餐汤.主食.饮品.甜品.都几多野~个沙律又酸又咸.食左两啖就摆低左.另外我估个汤系周打蚬汤.因为有d腥味.同埋系暖唔系热炖和牛肉。扁意粉 个份量估唔到甘多.味道不过不失.似系超市买包酱都可以自己煮到.不过个牛肉都几出色.食得出佢炖左一段时间先有甘淋既肉质全日赢。薄饼都系攞个意头先试呢个薄饼.即叩即整等左15-20分钟.面头好多火箭菜.但系其实下面无咩料~睇落好似好够味.但系食落去完全冇味.都真系有d失望叫左杯cappuccino配个甜品.其实个甜品就系拆开左既Nestle 甜筒So far唔系有d咩特别好食.帮衬一次就算.职员态度又唔系好.最好系门口个保安.不过可以一路食一路睇番精彩赛事都系一个卖点
套餐本身包埋沙律.餐汤.主食.饮品.甜品.都几多野~
炖和牛肉。扁意粉
全日赢。薄饼