2022-05-26
📍赤柱赤柱大街90号地下好耐冇食个Taco Tuesday所以就约咗个friend入赤柱blow water食brunch😋😋1. 地道墨西哥夹饼🌮$228 五件 - 叫咗两件牛肉,一件香辣手撕猪肩肉,一件慢煮猪肩肉,一件慢煮鸡肉,牛系用咗steak 同超多🥑 酱,😋同🍺系绝配😋😋,不过辣猪好有Texas style,啲手撕猪用咗bbq 辣酱制成,佢超入味🤤🤤2. 迷你汉堡🧀🍔$118 三小个 - 牛肉好多汁同烧得好香口,slider 个size 可以一口咬😂😂😂不过一定要上枱即食。😋😋半露天十分chill,价钱好合理,👍🏻👍🏻👍🏻 有30% off happy hour,cp值劲高👍🏻👍🏻👍🏻 😆😆好似我呢啲咁钟意喝🍺🍺嘅人,当然一定要有🍺优惠😋😋