2008-09-19 6 浏览
一直都想试这间店, 本来想去美丽华那间, 因为系最耐丫嘛, 不过17/9晚放工就脚, 同老公去了cwb这间~开头以为位置难揾, 但原来在888拉面楼上!入到去, 个环境唔错~ 虽然我地冇订位, 但侍应们好快执左张枱俾我地, 仲系卡位tim~睇menu, 都好多野食呀! 三心两意, 最后叫了三串串烧 (2鸡翼1带子), 日式烧饼, 特式什锦猪骨汤拉面, 咖喱猪扒饭串烧: 至少要叫三串架, 鸡翼唔错, 不过老公话唔够干身, 而带子我地两个都觉得好好味, 个汁好正, 可惜只得两粒, 唔够喉!日式烧饼:上枱时热辣辣, 好香, 亦都好好味, 一定要趁热食, 不过两个人食会好滞, 同埋我觉得个汁要多d, 可能我钟意爆多汁挂~特式什锦猪骨汤拉面:汤底正! 我同老公都好钟意个猪腩肉! 索晒d汤, 好好味!咖喱猪扒饭: 都不错~ 老公好钟意~仲叫左两杯野饮: 益力多士多啤梨梳打, 益力多芒果梳打, 我觉得士多啤梨好饮d服务亦不错, 好有礼貌~ 到九点几餐厅仲会较暗d灯, 个feel即刻正好多!会再黎呀~ 下次试多d小食先~

开头以为位置难揾, 但原来在888拉面楼上!

咖喱猪扒饭: 都不错~ 老公好钟意~

会再黎呀~ 下次试多d小食先~
  • 特式什锦猪骨汤拉面
  • 串烧