2019-07-05 2556 浏览
坊间有铁板烧中意用唔同酱汁去提升食物既味道,但系和三味多保留食物原先既味道,咁先系丫嘛!师傅亦用心处理每煮完一道菜佢就会放系你前面个碟仔。🐶完全系皇帝等食既状态我地一行四人中午时分叫左business set, 都有5,6道菜啵!每次少少地你以为唔够食,但因为佢都算整得快手,好快就好饱了仲可以撩师傅倾计(唔好意思习惯了看到食物就马上咬一口)热热既鸭肝多士都系无得输既!无谂过呢个会系第一道菜,一开始以为系鹅肝,但睇番menu佢又写鸭肝啵!算系好大旧,先食呢个就唔会比其他有少少酱汁既食物盖过左你既味蕾象拔几新鲜,呢个相对野味,食完会想再食,如果用黎送酒就一流松叶蟹脚一路煎一路香哂出黎!同食开冻既感觉好唔同,落左少少黑椒,未食已经闻到好出既蟹味,而且鲜味一d都唔少,无麦雪味。食过最浓清酒味煮蚬个人觉得如果多几粒就好噜,肥美des.呢个五成熟美国牛处理得唔错,岩岩好,而且连蒜片食会开心哂如果蒜片系热既会更好!呢个你可以选择其他种类既牛肉,和牛个d都有,价钱就差好远,食哂呢个已经开始饱饱地。食食下出左个炒饭,见到就有吃不消既感觉,味道非常普通。豚肉薄饼香脆,但豚肉好快就冻了不过以佢黎作结都差唔多
坊间有铁板烧中意用唔同酱汁去提升食物既味道,
但系和三味多保留食物原先既味道,咁先系丫嘛!师傅亦用心处理
每煮完一道菜佢就会放系你前面个碟仔。🐶完全系皇帝等食既状态

仲可以撩师傅倾计
师傅

(唔好意思习惯了看到食物就马上咬一口)

鸭肝多士

象拔几新鲜,呢个相对野味,食完会想再食,如果用黎送酒就一流

象拔

松叶蟹脚

食过最浓清酒味煮蚬
个人觉得如果多几粒就好噜,肥美des.
清酒煮蚬

呢个五成熟美国牛处理得唔错,岩岩好,而且连蒜片食会开心哂
美国牛

食食下出左个炒饭,见到就有吃不消既感觉,味道非常普通。

豚肉薄饼香脆,但豚肉好快就冻了
不过以佢黎作结都差唔多,无前面既菜式咁重味,刚刚好,食完之后佢仲比你攒雪糕或者咖啡☕️😹
可以带朋友去呢
豚肉薄饼