2010-10-19 140 浏览
只系想简单吃午饭, 点知等左足足35分钟.......仲硬食一个冷冰冰嘅定食, 简直令人发指 huffy:!!!!上星期日(17/10)到沙田新城市广场一期7楼银座藏人吃午饭, 虽然等左五分钟便可入座, 但落单后等左20分钟都没有嘢食, 问下还要等几耐 ?? 伙计竟然话所有订单都搅乱左!!真系耐人寻味, 日本食店应更有完善管理, 点知呢间仲差过香港大家乐,价钱又唔系平,道味道就一般,唔可以话系抵食lor员工服务又差!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!简直食到一肚火!知唔知当我等到30分钟时再问伙计, 她们没有回答,于是我要埋单走.....呢次伙问我是否要取消 , 我反问她我还可以选择吗?最后, 她转头给我一客定, 但所有食物都系冷冰冰嘅, 不会再光顾此系列店舖.

huffy:!!!!

道味道就一般,唔可以话系抵食lor:huffy
简直食到一肚火!

, 我反问她我还可以选择吗?

2010-10-17