2024-10-11 468 浏览
由于我哋屋企有养猫,我同老公都系猫奴,所以一听到猫抓响香港开咗已经好想去试吓,睇相见到啲环境都好可爱,希望唔系得个样啦! 一上到去已经见到一大座猫响门口迎接我哋,全间店几乎都系卡位,空间充足坐得好舒服食物方面,我地见餐厅周围大部份人都叫咗个猫罐头样嘅牛肉拼盘,所以都叫嚟试吓,上菜嘅方式好可爱,真系模仿一个巨型嘅猫罐头,一打开就飘啲烟出嚟,可爱程度爆灯,非常适合打卡二百几蚊就有咁多肉食,性价比都好高,大家嚟到都可以叫下~ 另外个炸鸡都好正,新鲜炸起外皮好香脆,已经忘记咗有几热气了~ 一边食饭一边俾啲猫猫卡通包围住都几开心,不得不讲餐厅啲肥猫仔真系画得几可爱,啱晒钟意猫嘅人总括嚟讲餐厅环境很可爱又好坐,地点方便,都几适合朋友聚会,下次我都可以同朋友嚟叫吓其他嘢食

2024-09-10