餐厅: PHI Coffee & Pancake (卡佛大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-11-24 105 浏览
🥞Kuromi蓝莓希腊乳酪梳乎厘招牌甜品梳乎厘,一上枱我哋就不断影相,两层梳乎厘叠埋一齐,上面加咗Kurumi造型嘅蓝莓雪糕,旁边仲有希腊乳酪+🫐蓝莓酱+杏仁+🍓水果,成个梳乎厘甜品卖相已经劲靓😍,估唔到味道都咁正,梳乎厘口感松软又轻盈,味道香甜又有空气感,加埋🫐蓝莓酱一齐食,甜而不腻之余,口感仲好丰富添🍚Kuromi邀你共享精致意大利饭紫色嘅意大利饭上面整成Kurumi嘅样貌,而旁边仲有粉红色嘅荞头+猪肉卷+沙律菜,成碟意大利饭色彩缤纷,望到都已经流晒口水,满满紫薯香味嘅意大利饭,配搭酸甜爽脆嘅荞头同埋软腍多汁嘅猪肉卷,食到我哋舔舔脷呀😋🍽与Baku共享全日早餐香脆可口嘅Baku造型热香饼配搭🥓烟肉+🐟烟三文鱼+香肠+🍳太阳蛋+🥬沙律菜+🍆茄子,配搭超丰富,颜色仲色彩斑斓添🫐Kuromi蓝莓无花果沙冰蓝莓+无花果嘅沙冰甜度适中,上面仲加咗Kurumi造型嘅朱古力同埋骷髅骨头嘅曲奇饼干,而且紫色嘅色调真系劲吸引呀🍠PHI X Kuromi紫薯咖啡"紫薯咖啡我都系第一次饮,香甜嘅紫薯味再加埋香浓嘅咖啡,估唔到原来系咁夹㗎,而且喺白色泡沫上仲加咗Kurumi头嘅粉末,得意到我都唔舍得饮呀🤩
🥞Kuromi蓝莓希腊乳酪梳乎厘

🍚Kuromi邀你共享精致意大利饭

🍽与Baku共享全日早餐

🫐Kuromi蓝莓无花果沙冰

🍠PHI X Kuromi紫薯咖啡"

🤩唔知佢哋下次嘅主题系咩呢?我哋已经好期待啦