2014-06-30
萝拔妹相信所有女孩子黎呢道又肯排队既原因只得一个xd 就系超可爱既拉花啦!而所有男孩子会黎呢道又肯排队既原因应该系陪女孩子叫拉花咖啡xd (如果有其他原因请告知哈哈)萝拔妹同友人星期六三点几来到,门口已经排了近10人!而且今日天气热得很,萝拔妹d汗一直不停甘流.\/.排左差不多半个钟终于入得啦,仲好好彩坐到唔系向住人龙对住窗既两个座位,privacy唔错!由于系下午茶时间,所以我俩只叫左两杯green tea latte,lemon cheesecake同朱古力士多啤梨飞碟,落单时仲可以指明要咩拉花,太正啦等野食黎既时候,可以睇桌上既甜品cook bookLatte黎几时候,我地真系超级兴奋,因为个拉花实在太靓太可爱啦!三眼仔个拉花异常工整,似到十足十!另一惊喜系bb有牙版既大眼仔,cute到呢!可惜呢到食物系比较差,飞碟毫无特别,分量偏少。Lemon cheesecake质地松散,味道也是水准之下。Green tea latte本身味道都唔错,唔太甜够绿茶既鲜香,底部聚积浓浓既绿茶粉!但味道已经完全唔重要啦,著眼点完全系perfect既拉花!
等野食黎既时候,可以睇桌上既甜品cook book Latte黎几时候,我地真系超级兴奋,因为个拉花实在太靓太可爱啦!三眼仔个拉花异常工整,似到十足十! 另一惊喜系bb有牙版既大眼仔,cute到呢!
但味道已经完全唔重要啦,著眼点完全系perfect既拉花!