2021-09-15
Running烧位置比较隐闭,要系Popcorn一楼Popfood搭lift上,就咁行街未必会察觉。平日食烧肉食开汉X或炑X,今次试下Running烧先~环境方面几别致有feel既~灯泡装饰搞到好似置身韩国咁,最大既重点系电视长期loop MIRROR同ERROR MV!绝对系深得我心呀<3一坐低都系刷QR code,data限紧速,好彩有Wi-Fi用。有唔同生肉、海鲜、熟食点。出面都好多野拎,蔬菜、凉菜、中汤、酱料、甜品、野饮,糖都有!?真系花多眼乱又满足呀~最惊喜系连牛油粟米都有得烧Order既野食到啦!原来叫一份真系只黎一件,对于独食既我都系好事,咩都试下之余,都唔会太饱。腌左辣既肉对我来讲有点儿too much,但其他都系高质既,推介羊肉片、生蚝同带子!烧生蚝时唔太sure要烧几耐,职员都会帮手。最后埋单$284,虽然唔算平,但环境舒服同选择之多,都真系值得呢个价钱。揾日再战!