相信有去过中环/兰桂坊食饭嘅大家都唔会对呢间餐厅陌生㗎喇~我都终于定系试吓呢间经过无数次嘅 @ciaochow.hk !!!餐厅座位位置都坐得几舒服,开放式厨房,边睇边食👀而服务态度都好好,非常满意满足嘅一餐✨♔ 𝗪𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵 • 𝗮𝗱𝘂𝗹𝘁 $𝟯𝟵𝟴 • 𝗰𝗵𝗶𝗹𝗱 $𝟭𝟵𝟴今次试咗佢哋嘅𝘄𝗲𝗲𝗸𝗲𝗻𝗱 𝗯𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵,本身以为主打𝗣𝗶𝘇𝘇𝗮同𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮,无谂过就连沙律吧、烤肉吧同甜品吧嘅食物都相当有质素!ღ 新鲜出炉意粉听闻意粉嘅口味会定期转换,当日就试咗三文鱼长通粉。整体味道偏淡,但口感有惊喜!真系有𝗮𝗹 𝗱𝗲𝗻𝘁𝗲嘅口感✨ღ 招牌拿玻里薄饼𝗵𝗮𝗺 𝗮𝗻𝗱 𝗺𝘂𝘀𝗵𝗿𝗼𝗼𝗺 • 𝗺𝗮𝗿𝗴𝗵𝗲𝗿𝗶𝘁𝗮 • 𝗽𝗲𝗽𝗽𝗲𝗿𝗼𝗻𝗶 • 𝟰 𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗴𝗴𝗶𝗖𝗶𝗮𝗼 𝗖𝗵𝗼𝘄最出名一定系佢哋有齐晒认证嘅即叫即整𝗻𝗲𝗮𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗮𝗻 𝗽𝗶𝘇𝘇𝗮!饼底会做到比较薄身,而边边位就会厚身啲,同埋特登做到窿窿地嘅感觉,食落又会有烟韧嘅口感。ღ 肉类真心当日食嘅所有肉类水准以𝗯𝘂𝗳𝗳𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗮𝗿𝗱嚟讲都好高!特别要赞一赞烧乳猪,外脆内嫩滑~另外牛扒同羊架都好高质,绝对有惊喜🤩ღ

新鲜出炉意粉

ღ 新鲜出炉意粉
招牌拿玻里薄饼

ღ 招牌拿玻里薄饼

ღ 肉类

甜品
男朋友大赞呢度真系少数连甜品都好高质嘅自助餐!!重点推介我哋忍唔住𝗲𝗻𝗰𝗼𝗿𝗲咗嘅朱古力批🤩另外𝗰𝗮𝗿𝗿𝗼𝘁 𝗰𝗮𝗸𝗲同𝘁𝗶𝗿𝗮𝗺𝗶𝘀𝘂都唔错。仲有任食𝗵𝗮𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗱𝗮𝘇𝘀雪糕,超满足~

𝗖𝗶𝗮𝗼 𝗖𝗵𝗼𝘄 @ciaochow.hk
✵ 𝒍𝒐𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏 • 𝒆𝒏𝒗𝒊𝒓𝒐𝒏𝒎𝒆𝒏𝒕 𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ 📍#BELLYwongs_central
✵ 𝒄𝒖𝒊𝒔𝒊𝒏𝒆 • 𝒇𝒐𝒐𝒅 𝟳.𝟴/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_italian #BELLYwongs_pizzas #BELLYwongs_pasta #BELLYwongs_meats #BELLYwongs_ayce
✵ 𝒑𝒓𝒊𝒄𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒈𝒆 • 𝒂𝒇𝒇𝒐𝒓𝒅𝒂𝒃𝒊𝒍𝒊𝒕𝒚 𝟳/𝟭𝟬
╰┈➤ #BELLYwongs_midprice • $𝟰𝟰𝟬/𝗽𝗽
✵ 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝟴/𝟭𝟬
✵ 𝒓𝒆𝒗𝒊𝒔𝒊𝒕 ʏᴇs ✓ 😇