好友推荐嘅餐厅,呢度嘅蓝鳍吞拿鱼丼l系我喺香港食过最好食嘅😍😍😍📍蓝鳍吞拿鱼四色丼定食🐟 ($228):定食包咗味噌汤、小菜、茶碗蒸及渍物,四色丼嘅四色包括大拖罗、炙烧大拖罗、赤身以及香葱吞拿鱼腩蓉。- 大拖罗望落带有油光,呈浅粉红色,入口即溶,脂香同鱼嘅鲜味充斥口腔,味道非常浓郁,令人回味无穷🤤 - 炙烧大拖罗闻落已经好香,烧过之后肉质更软滑,食落系另一种入口即溶,一定要试下🤤 - 赤身嘅颜色好靓,咬落无筋、肉质扎实,味道带少少酸,非常新鲜👍🏼- 香葱吞拿鱼腩蓉我会用嚟捞饭,咁就啖啖都食到吞拿鱼啦💕好食指数:5/5🌟餐厅座位较少,Lunchtime可能需要排队🌸一食就知道呢度嘅吞拿鱼系真材实料,新鲜运到,而且性价比非常高,每次嚟食都觉得超级满足🤤🤤🤤推荐大家!抵食指数:5/5环境指数:4/5推介指数:4.5/5

📍蓝鳍吞拿鱼四色丼定食🐟 ($228):
蓝鳍吞拿鱼四色丼定食

- 香葱吞拿鱼腩蓉我会用嚟捞饭,咁就啖啖都食到吞拿鱼啦💕

好食指数:5/5

🌟餐厅座位较少,Lunchtime可能需要排队

抵食指数:5/5
环境指数:4/5