2024-01-18
我想同你一齐食…2024丰富每一餐💕呢间Cafe我最钟意嘅Cafe其中之一,当年清唱鸡胸沙律,永远系我最爱😙但最近开发现原来有更加多可爱嘅东东💕青酱慢煮鸡胸沙律Posto Marinated Chicken Salad $89一如以往慢煮鸡胸大大件,一嚿鸡胸切咗至少有六片,啱晒要增肌减脂嘅朋友仔!另外沙律都好吸引最钟意佢嘅油渍蕃茄食落好开胃牛油果蕃茄芝士夹饼三文治 Avocado, Tomato & CheesePanini $79香滑嘅牛油果配上新鲜嘅蕃茄同芝士呢个三文治新鲜又有营养!味道俾我想像中丰富焦糖法式吐司French Toast $63必食之一!吐司用法包,香脆焦糖外层,入口香软!配上咖啡令人满足!SparkLing Black $49Matcha Latte $39Espresso Alchemy (尖沙咀)📍尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期B1楼B116号舖#2024 #尖沙咀美食 #尖沙咀Cafe #慢煮鸡胸沙律 #法式西多士 #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港美食指南 #foodporn #food #cafe #hkcafe #hkcafeh
2024丰富每一餐💕
青酱慢煮鸡胸沙律Posto Marinated Chicken Salad $89一如以往慢煮鸡胸大大件,一嚿鸡胸切咗至少有六片,啱晒要增肌减脂嘅朋友仔! 另外沙律都好吸引最钟意佢嘅油渍蕃茄食落好开胃
焦糖法式吐司French Toast $63
SparkLing Black $49
Matcha Latte $39
Espresso Alchemy (尖沙咀)
📍尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期B1楼B116号舖
#2024 #尖沙咀美食 #尖沙咀Cafe #慢煮鸡胸沙律 #法式西多士 #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港美食指南 #foodporn #food #cafe #hkcafe #hkcafehopping