2021-06-23 637 浏览
同女朋友庆生,佢收工在大埔于是简左呢间在大埔的西餐,我地最后都食得好满意先讲环境,虽然佢唔系金碧辉煌好high class 果种,但枱同枱之间都相隔远,而且佢比左张四人枱比我地两个,坐得好舒服再讲食物,叫左个黑松露芝士薯条,青口多士同150日牛同饮左个啤青口多士好食到想连兜汤都饮埋,多士外小小脆内软,个汤入左啲椒呀洋葱呀,虽然好浓味但饮多两啖都唔会觉得好滞,主角青口好新鲜而且量多。第二样上既系黑芝薯,叫佢纯粹因为OpenRice 所有食评都有佢既出现就试试。黑松露味浓,芝士味重,薯条食到最后重脆另外150日牛,牛味浓!量多!系我食过同价位既牛最好食既。最后唔知关唔关订枱时写左有人生日,店员话餐牌无写但有甜品提供的。系焦糖芝士蛋糕配开心果雪糕🍦特别想讲一讲呢间餐厅的服务主要由一个女店员睇哂全间店但佢一个人carry 哂个店面好利害有主动帮我地换碟加水又问我地洗唔洗等食完薯条先上牛上完甜品换左个男店员出黎揾佢帮我地影相影得好认真👍🏻重特别开灯帮我地影女朋友都话呢间店值100分无论环境食物同服务都好到位埋单825但觉得抵!而且会想再去
同女朋友庆生,佢收工在大埔
于是简左呢间在大埔的西餐,我地最后都食得好满意

另外150日牛,牛味浓!量多!系我食过同价位既牛最好食既。

特别想讲一讲呢间餐厅的服务
主要由一个女店员睇哂全间店