难得放假好想食酸菜鱼🐟,朋友介绍去咗呢间餐应。去到已经坐咗好多枱客👩🏻‍🤝‍👨🏼👨🏻‍🤝‍👨🏼,见到咁多人食,信心大增❤️。店舖装修很别致,特别系天花板挂住既油灯。好有feel, 好有心思。今日主角系大盘酸菜鱼 ,汤里面亦有唔少配料,什菇、大豆芽、宽粉等等,再用洋葱同芫荽吊味,我哋专登叫咗碗白饭,送饭一齐食一流🍚再追加左海鲈鱼片,爽脆弹牙😋,新鲜可口,同埋叫左黄金脆炸鱼皮送酸菜鱼,炸鱼皮松脆香口😙,加入咸蛋黄酱炒成,味道甘香浓郁☺️,口感起沙。仲叫左其他食物,孜然牛仔骨上枱时仲系热辣辣😝! 超有镬气, 而且炒得非常入味, 个汁收得洽到好处😄,配合d配料, 真系好惹味。最后为食既我地叫左份酥脆五香卷😎。一种特别既豆皮,包住剁碎既马蹄、猪肉、葱等。皮薄馅靓、份量十足。唔讲以为返左乡下 (我系福建人🤣)最后,想推介俾所有人👨🏻‍🤝‍👨🏼👩🏻‍🤝‍👨🏼,因为呢度既出品都好多元化,唔同地方既名菜基本上都有。值得再黎!👍🏻
难得放假好想食酸菜鱼🐟,朋友介绍去咗呢间餐应。