2018-05-16
朋友家姐之前时喺上环食过呢间Pizza ,觉得好好食,一直推介我哋去试。咁岩喺湾仔见到呢间pizza店就试吓系咪咁好食。呢间Pizza嘅种类都多,问咗店员有咩介绍,佢就介绍左最出名两只薄饼。一个系T - Rex 暴龙,一个系gorgonzola&ape 蓝芝士苹果薄饼。因为我哋得两个人叫两个Pizza实食唔晒,我哋谂紧点算好𠮶阵,店员介绍话可以一半一半,可以根据自己嘅喜好选择组合,师傅会就即场整个Pizza。我哋最后叫咗一半T -Rex 一半蓝芝士苹果薄饼。师傅整紧嘅时候仲可以即场睇晒成个过程,都几得意。同埋虽然即场整,但系都好快手就有得食。蓝芝士苹果超级好食,好啱女仔食,因为甜甜地,芝士味啱啱好,又有口感,大推!暴龙Pizza呢就系咸嘅,佢嘅料都几多架,都唔错食,不过男仔就会钟意多啲啦。另外我哋都叫支水果酒Linesman peach ,都系店员介绍架。超级适合女仔,酒精唔高但系甜甜地又有少少酒味,同Pizza超夹。呢间Pizza真心觉得好食,而且装修都好有格调,我哋仲发现咗原来一幅大油画系话画紧Star Wars。同埋佢嘅设计都好舒服好啱情侣或者朋友坐低一路食嘢同倾计,推介! !
咁岩喺湾仔见到呢间pizza店就试吓系咪咁好食。
我哋最后叫咗一半T -Rex 一半蓝芝士苹果薄饼。
同埋佢嘅设计都好舒服好啱情侣或者朋友坐低一路食嘢同倾计,推介! ! !仲可以自由配搭想食边种pizza,岩晒胃细又想试唔同口味既人!